ZORAS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3925 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zoras. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 9:48 Zoals altijd goed
11 jul 2024 om 9:10 Porties worden steeds minder..
7 jul 2024 om 21:09 Viel erg tegen, normaal altijd goede porties nu hadden we met z'n 3en nog honger
7 jul 2024 om 1:06 Heerlijk gegeten! Snel en warm bezorgd door een vriendelijke bezorger.
6 jul 2024 om 21:17 I ordered chicken breast and received something what was impossible to eat. Terrible, half meat. I ate only the salad and the fries. It was the last time I ordered a meal there.
21 jun 2024 om 20:29 Super lekker pizza shoarma en shoarma met Turks brood
19 jun 2024 om 19:52 Sla zat in de gesealde bak met de shoarma en de patat zat in een zakje waardoor die koud was. Misschien een idee om de sla in een bakje te doen en de warme items bij elkaar in een gesealde bak. Smaak van de shoarma was wel goed.
16 jun 2024 om 19:54 Droge spareribs, oud stokbrood. Was voor mij de laatste bestelling bij Zoras.
11 jun 2024 om 21:38 Bezorging zou 30 min duren maar duurde uiteindelijk 1,5 uur. Pasta was vrij smaakloos wat deze normaal niet is. Erg jammer
9 jun 2024 om 21:29 Pasta pollo chicken en had in mijn stukje kipfilet bot zitten was meteen klaar met eten vroeg om extra kaas in een pizza en was ook erg matig
8 jun 2024 om 22:29 Tot ca. 8 jaar terug bestelde ik regelmatig bij Zoras, door verhuizing niet meer. Vandaag weer voor het eerst maar het is niet wat het was, duur en karig. De salade was om te huilen.
5 jun 2024 om 20:25 Heerlijk!