ZORAS

ZORAS Grill - Pizzeria - Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3400 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zoras. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 2:30 Weer heerlijk gegeten ! Top Calzone Shoarma :D het is altijd overtreffelijk en je zit altijd goed vol XP haha
26 mei 2022 om 20:50 Bezorging was ruim 30 min later en we hadde helaas een aangebroken bakje kuiden boter de spareribs waren volgens zeggen top
23 mei 2022 om 22:26 Super lekker als altijd, warm en op tijd. Vriendelijke bezorger!
23 mei 2022 om 6:46 Half uur te laat geleverd, dit komt vaak voor
20 mei 2022 om 16:43 For some reason the tomato soup was REALLY salty this time. I couldn't eat it and neither could my partner. Never had this issue with this soup before. Hopefully you didn't change the recipe!
20 mei 2022 om 1:23 Alles is altijd Perfect gegaan tot nu toe. Soms gaat het anders en dat kan bij alle restaurants voorkomen! We blijven mensen.
18 mei 2022 om 22:24 Super snel en lekker
17 mei 2022 om 23:44 Normaal zijn jullie redelijk op tijd. Maar vandaag 17-5 was het wel een beetje vreselijk ontzettend heel erg schandalig. Om 21.30 besteld, bestelling was pas om 23.30 hier. Slechts 120 min, ik dacht die komt economisch op ze rolschaatsen. Mvg
17 mei 2022 om 19:19 HET ETEN VIEL TEGEN ! ZE HOUDEN GEEN REKENING MET DE OPMERKINGEN EN JE WENSEN.IKWILDE AARDAPPELSCHIJFJES NATUREL MAAR KREEG TOCH GEKRUID.ZE MOETEN BETER LEZEN VOORDAT ZE DE BESTELLING KLAARMAKEN.